РАВНОСМЕТКА СЛЕД 3 ГОДИНИ СВАРГА


РАВНОСМЕТКА СЛЕД 3 ГОДИНИ СВАРГА
14 откровения

Започнах СВАРГА през септември 2016 година, когато отидох на ритрийт с Дмитрий Лапшинов в Санкт Петербург. Сега съм официален инструктор по СВАРГА и преподавам първо ниво. Създадох моя практика D i O S - СВАРГА. Личната ми практика е подготовка за второ ниво СВАРГА, в което съм обучен.

1. Обогатих моята авторска практика КОСМИЧЕСКО СЪЗНАНИЕ и тя сега се казва  D i O S – СВАРГА, като станах съавтор в практиката СВАРГА на Дмитрий Лапшинов – с упражнение, което той добави по моя идея.
2. Загубих 90% от приятелите си. Не съжалявам, радвам се на свободата! Защото вибрацията ми се промени, но се появиха някои нови вибрационни братя и сестри, като Вас, които четете това, разбирате го и слагате палец с „харесвам“! Вие сте моето земно семейство, заедно с едно момиче, което е с мен въпреки всичко! Благодаря Ви!
3. Премахнах всички излишни ангажименти от живота си, хобита и други подобни, а времето се фокусирам в развитието си на 100%! И споделянето на наученото с другите!
4. Жените и секса загубиха власт над умът ми защото балансирах полукълбата и енергията се разпредели равномерно по чакрите.
5. Не мога да се влюбвам вече, но се уча да обичам. Усещането на свобода и независимост е много силен стимул.
6. В чистка съм 70% от времето – нещо боли, не ти се спи или имаш страни състояния. Много е неприятно и всички ти се смеят, но аз оставам спокоен и доволен. А след чистката ставам все по-добре!
7. Изхвърлих и подарих почти всичките си вещи – нямам нужда от тях. В момента не притежавам нищо освен телефона си.
8. Бях вегетарианец след 3 години СВАРГА станах суровояд естествено и без никакво ограничение в храненето, както и ликвоед (човек който яде течна храна) на 80% + веган 20%.
9. На моите практики може да дойде всеки, независимо дали има пари, за да плати входа. Посветил съм живота си на саморазвитие и споделяне!
10. Оставих професията си, която работех над 30 години с постоянен доход на видео оператор и преподавател по арт фотография и сега преподавам СВАРГА.
11. Забравих както лошите, така и добрите си спомени от миналото – чистка на ума и връщане на енергията в настоящото, т.е. в „сега”. В началото това дава страшно спокойствие на ума. После се свиква.
12. Хората, които ме разбират, намаляват драстично и останаха само тези на сродна вибрация. Чувствам се прекрасно и никой не ми липсва. Ставам самодостатъчен като вселената.
13. Физическото ми тяло се върна на 25 годишна биологична възраст (сега съм на 52 физическа възраст) поради голямото изчистване, на което го подлагам.
14. Умът ми стана по-балансиран и 90% от времето съм в покой, независимо от чистките.

И това е само началото. А краят не се вижда, защото развитието няма край. То е път без път в състоянието „АЗ СЪМ СЕГА”!

Благодаря на моя любим майстор Дмитрий Лапшинов! Братя по съдба!