3 МЕТОДА НА 100 %


3 МЕТОДА НА 100 %
3 мощни метода за развитие, които всеки може да приложи.

"Ако човек не може да се излекува с гладуване, с нищо друго няма да може!"
Дмитрий Лапшинов

НЕЯДЕНЕ И НЕПИЕНЕ
1.1. Не ядене. Когато човек не яде започва чистка и лечение на физическото тяло и индиректно на всички фини тела до най-висшите духовни такива, но не яденето оказва ефект и там. Повече по темата ще откриете в "Изменение по време на не ядене" в книгата на Дмитрий Лапшинов "Звукът на безмълвието".

1. Не пиене на вода. Това ускорява не яденето до 3 пъти. Един ден не пиене на вода и не ядене е равен на 3 дни не ядене с пиене на вода. Не пиенето на вода разбива токсините. На следващия ден може да пиете вода, за да ги извадите от организма си и повтаряте докато можете. Ефектът е впечатляващ!
Този метод действа 100 % и върху всички без изключение. Както казва Дмитрий Лапшинов "Ако човек не може да се излекува с гладуване, с нищо друго няма да може!"

2. КЪПАНЕ СЪС СТУДЕНА ВОДА по метода на Уим Хов. Доказано с много научни изследвания, методът е лечебен на 100% и влияе върху всички болести. Стига да има воля и знания как се прилага.

3. НЕ ДИШАНЕ по метода на Бутейко - Олга Подоровская или Кейваля Комбхака от Дзогчен. Това е дишане с недостиг на кислород, защото тогава се завишава СО2 и това помага за по-доброто усвояване на кислорода. Високото количество на кислород в кръвта е причина за ранната смъртност на човека поради болести на кръвоносните съдове. (70 % от хората умират от това.) Този метод доказан от йога и от Бутейко с изследвания върху11000 души лекува също всичко на 100%.

ПРАКТИКА
Дишане с недостиг на кислород
Легнете удобно, отпуснете се и забавете дишането до колкото е възможно. Спрете да дишате до колкото е възможно и когато усетите недостиг на кислород, вдишайте много плитко за 1-2 сек. и издишайте плитко за 2-4 сек., като отпускате цялото тяло и специално корема. Ще усетите свежест, облекчение и сила още на 5-тата минута, ако практиката се изпълнява правилно. Ако не можете да я научите сами, свържете се с нас. Тя е част от практиката D i O S - СВАРГА.

Нуждата за вдишване идва от спазмите в тялото и общото замърсяване на организма. Това дишане ще предизвика чистка на целия организъм на клетъчно ниво и Вие ще се научите да дишате така в ежедневието си - с недостиг на кислород. В действителност това не е недостиг на кислород, а поемане и усвояване на повече кислород от клетката, като така клетката Ви оживява. Просто не поемате излишния кислород, който Ви убива с всяко вдишване. Ключовият момент е усещането за "недостиг на кислород."
Правете тази практика 3 пъти на ден по 15 мин.

Тайната се крие в правилно изучаване на методите и в системното прилагане в продължение на най-малко 6 месеца. Тези методи няма да дадат ефект, ако не се правят всеки ден по 2 часа за трите метода общо и то правилно! В практиката D i O S - СВАРГА се изучават подробно.

Успехи в себе си!