D i O S - БЕЗ ВРЕМЕ


 i O S - БЕЗ ВРЕМЕ
Практика, за която не Ви е нужно да отделяте време от ежедневието си и която можете да практикувате, водейки своя обичаен начин на живот.

Съвременният човек се оправдава, че не може да тренира, понеже няма време. Но той не знае, че трите най-важни практики за здраве и дълголетие не изискват допълнително време, а могат да се правят в ежедневието.

В същото време, с тези практики човек може да доживее до 92 години в пълно здраве. Дали ще се развива духовно, зависи от неговото решение. Но човекът ще има основата на духовното развитие, а именно здравето.

Основана причина за смъртността са сърдечно-съдовите заболявания. От тях умират 70% от хората на около 65- до 75-годишна възраст, като последните няколко години от живота им е истински ад. Такива хора умират в безсъзнание и заспиват след смъртта. Това спира духовното им развитие и обезсмисля целият им изминал живот. Няма никакво значение какво са постигнали приживе в света. То се изтрива от паметта им завинаги.

Никой няма да е изключение от тази масова съдба, ако не започне да поддържа кръвоносната си система в отлична форма. Това е възможно, когато СО2 в кръвта е над 6,5%, което означава, че трябва да може да задържате дъха си в продължение на 1 мин. след като сте издишали без усилие на волята.

Прочетете за практиката СО2 ЗАВИШАВАНЕ. 

ПРАКТИКА D i O S - БЕЗ ВРЕМЕ
Всичко правите естествено, докато водите своя обичаен начин на живот! 

1. ТОПЪЛ И СТУДЕН ДУШ
Човек се облива със студена вода над 1 мин. след като добре се е сгрял с топла. Обливането започва от стъпалата и постепенно се вдига душът нагоре, като се наблюдава дишането да е спокойно и плавно. Ако то се задържи така, няма да усещате студ.

Практиката масажира кръвоносната система, вдига имунитета и калява човека. Изпълнява се при обичайните къпания и не изисква допълнително време.

За повече информация прочетете метода за УимХов. 

2. НЕЯДЕНЕ
Един ден в седмицата приемаме храна само в интервал от време 6 часа, например от 12 ч до 18 ч., а в останалото време не ядем. Така позволяваме на организма да се изчисти.

Когато се практикува тази практика, не са нужни дълги гладувания. Практиката не изисква допълнително време, а води до пречистване на кръвоносната система и гарантирано дълголетие.

За повече информация прочетете за метода на Полл Брейк - умрял от удар в главата на сърф на 92 години. Аутопсията установява, че кръвоносните му съдове са чисти и отговарят на тези на 25-годишен.

3. НЕДИШАНЕ
(Дишане по Бутейко с недостиг на кислород, Праническо дишане по метода на Олга Подоровская, КевалаКумбхака от йога)

Докато дишате нормално намалете притока на кислород в кръвта, който е основният виновник за окисляване на кръвоносния съд. Така завишавате СО2, което допринася за по-доброто усвояване на кислорода и когато нивото на CO2 достигне 6,5 %, окисляването на кръвоносния съд спира и се постига дълголетие.

В идеалния вариант може да отделите 15 минути в леглото за дишане с недостиг на кислород сутрин, преди да станете, и още 15 минути вечер в леглото, преди да заспите в леглото.

Така организмът за няколко месеца ще се научи да диша постоянно с недостиг на кислород през целия ден и ще имате една практика, на която не трябва да отделяте допълнително време, но която ще Ви доведе до 92 години, след които започва естествено духовно развитие на човека.

За повече информация прочетете за метода на Бутейко и метода на УимХов в интернет.

Ако желаете да ускорите процеса на духовното си развитие, може да се запознаете с практиката за съзнателно сънуване, която не изисква допълнително време за изпълнение, ,защото се изпълнява докато спите обичайния си нощен сън. Тази практика води до духовно безсмъртие - не заспивате след смъртта на физическото тяло, както се случва с 90% от хората, който не владеят тази практика. Заспиването след смъртта е духовната смърт на съзнанието.

За повече информация прочетете "Тибетска книга за живота и смъртта".

Също можете да прочетете 3 МЕТОДА НА 100 %