D i O START


ЗАПОЧНИ ПРАКТИКА СЕГА! FREE!

D i O START
D i O START
СЪС СВОБОДЕН ДОСТЪП
ЗА НАЧИНАЕЩИ
ЗА САМОСТОЯТЕЛНА РАБОТА
+ САМО 3 ПРАКТИКИ
САМО 1 ЧАС НА ДЕН
ТОТАЛНА ПРОМЯНА СЛЕД 6 МЕСЕЦА!

Не подценявайте силата на тази комбинация от прости практики, защото се предлагат свободно! Тя е изпробвана в традицията на Дао Ци Гун и моя личен опит над 10 години. Гарантирам Ви, че работи отлично.

С D i O S START може да постигнете същите резултати, каквито и с D i O S - СВАРГА. За целта е нужно да спазвате Правилата на хранене, да се изчистите от паразити и да направите безопасен преход към веганство, като добавите 90-сете необходими елемента на здравето и дълголетието.

D i O S - СВАРГА е сложна комбинация от прости упражнения от класически традиции. Но доброто усвояване на тези упражнения е възможно само в залата с опитен инструктор. Упражненията можете да знаете от други практики който сте практикували но тяхното съчетание, баланс помежду им и кое кога да се прави е добре да се усвои с опитен инструктор на СВАРГА. Ето защо създадох практиката С D i O START, която може да изучите самостоятелно с помощта на обясненията в този сайт и нашата подкрепа под формата на консултации. Усвояването на тази практика ще послужи за основа за следващото по-сериозно обучение в D i O S - СВАРГА.

Всичко зависи от нивото на Вашата концентрация по време на практиката, а не толкова от упражненията!

Навярно ще възникнат въпроси по време на практиката, за които няма да имате отговор, тогава ни потърсите за консултация. За връзка с нас, вижте тук.

ЗАПОЧНЕТЕ ПРАКТИКА СЕГА
Ако нямате време практикувате D i O S - БЕЗ ВРЕМЕ!